Witaj!

30-06-2011, 04:47 PM | Post: #1
Offline MJFan 
When I Go To The Battlefield Play4free Website I Click Play Now,And Then The Updater Loads The Game,Then Closes And Nothing Happens? What Do I Do? Sad

I Have A Windows Vista Home Basic,2 GB Of RAM,I Have An AMD Sempron Dual Core Processor 2200.
Oh And I Have 56 GB Of Disk Space Left.
01-07-2011, 10:04 PM | Post: #2
Offline LordJimmy.853 
same problem here
01-07-2011, 10:09 PM | Post: #3
Offline LordJimmy.853 
win 7 64 bit home premium
quadcore i7 intel proc
1024 ati 5770 hd
8 gigs ram
400gigs free

tried multiple browsers as well
02-07-2011, 02:20 AM | Post: #4
Offline Dayrus 
same problem here
02-07-2011, 12:21 PM | Post: #5
Offline [R]ock 
Try to reinstall
and use google chrome as browser

[Obrazek: 108aiaa.png]

[R]ock: Assault Level 15
[E]atMySnipe:Recon Level 6
[C]all4ARepair Level 5

My youtube channel
http://www.youtube.com/user/AvaYosri
02-07-2011, 12:29 PM | Post: #6
Offline Tanis 
What browser are you using?

[img]http://img535.imageshack.us/img535/655/taniscmsigd.png[img]
Thanks to Tobias for the sig! [] Dxdiag and HiJackThis
02-07-2011, 12:55 PM | Post: #7
Offline exair 
Reinstall the plugin, if it's still not working set bfp4f.exe in your install dir to run as administrator

[Obrazek: kDGVL]
03-07-2011, 02:19 AM | Post: #8
Offline LordJimmy.853 
re-installed plugin / game multiple times .
tried firefox , google chrome and IE .
set browser and .exe to run as administrator .
all my stuff is up to date ... java , video/sound drivers , dx , browsers etc.
just started doing it as soon as this last update was installed .
no big deal I guess , got lots of other stuff to play .
just hate it when i can't solve a problem myself lol .
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-07-2011 02:20 AM przez LordJimmy.853.)
03-07-2011, 03:00 AM | Post: #9
Offline iPivo 
Remove your sniper scope dude

Pivo (Czech, Ukrainian, Russian) - beer, the world's most widely consumed and probably oldest alcoholic beverage
iPivo - assault 20 lvl ]Pivo[ - recon 20 lvl [Pivo] - engineer 20 lvl
03-07-2011, 09:01 AM | Post: #10
Offline Orkica 
i tryed to use mozilla, ie and chrome. in the end i just pressed tab for 8 times and clicked enter and i could get in the gameTongue. but still, id like to buy moar bandages :<. sooo, fix it please!.

the thing is after you start the "Play for free updater" and after it updates, you can hear the game sound that it starts but u cant click anything because the game box is ALL black.
06-09-2011, 10:18 PM | Post: #11
Offline AlfalfaRodent 
(02-07-2011 12:21 PM)0x5b;R0x5d;ock napisał(a):  Try to reinstall
and use google chrome as browser

It is a little hard to reinstall... Pointer? I would really like to play this game...
07-10-2011, 02:20 PM | Post: #12
Offline engepaling 
same problem how to fix
11-10-2011, 08:43 PM | Post: #13
Offline iCocaiine 
does anyone knows how to fix!! plzz
27-10-2011, 10:55 AM | Post: #14
Offline Bezdarbnieks 
Same problem how to Fix that problem ? Can't play i try everything ... Press play show the window little bit loading and that's all than shut's down
13-12-2011, 02:10 PM | Post: #15
Offline MisterFuhQue 
So is there anyway to play, or have i waisted my time on what appears to be a good game?
14-12-2011, 08:03 AM | Post: #16
Offline Shatakk 
GOt that problem too: Mozilla, I open, it loads, it says "Login failed" and in the background I see the login screen with my char. It's like the login failed thingy comes up to early
29-12-2011, 04:47 PM | Post: #17
Offline dekikaa 
Same here, when I set my character, choose a server to play, the screen stays black endlessly... anyone manages to play this game?
14-01-2012, 06:18 AM | Post: #18
Offline stxracer97 
I acctually need to know how the game itself starts. is there something else that needs to be downloaded?
18-01-2012, 05:52 PM | Post: #19
Offline i-just-killed-u 
(03-07-2011 09:01 AM)Orkica napisał(a):  i tryed to use mozilla, ie and chrome. in the end i just pressed tab for 8 times and clicked enter and i could get in the gameTongue. but still, id like to buy moar bandages :<. sooo, fix it please!.

the thing is after you start the "Play for free updater" and after it updates, you can hear the game sound that it starts but u cant click anything because the game box is ALL black.

just close that, and hit the play now button again, i have same problem sometimes, and do that and it works, Smile idk if it's something different
18-01-2012, 08:56 PM | Post: #20
Offline Drummer123456789 
I have been playing the game for a long time and had no probs but soon as the update came i caent play.The bit when the game is loading and the screen comes up it is supost to come up with your soldier but mine just stays white. Sad



Skocz do:


WEB_PLAYER_PROFILE_ADD_TO_FRIENDS
WEB_PLAYER_PROFILE_REMOVE_FROM_FRIENDS
/pl/ajax/checkFriendStatus
/pl/ajax/friend
Battlefield Play4Free wymaga systemu Windows XP lub nowszego.
Zainstaluj przeglądarkę Internet Explorer 5 lub nowszą.
64-bitowa wersja przeglądarki Internet Explorer nie jest obecnie obsługiwana. Prosimy korzystać z wersji 32-bitowej.
Zainstaluj przeglądarkę Firefox 1.5 lub nowszą.
Prosimy korzystać z przeglądarki Internet Explorer, Firefox lub Chrome.
Battlefield Play4Free obecnie nie obsługuje Twojej przeglądarki.