Hello There, Guest!

11-05-2012, 04:40 PM | Post: #221
Offline Wizlawz 
^

ROFL

[Image: 1977958]
Quote
11-05-2012, 04:47 PM | Post: #222
Offline MurrayD 
Wiz, is your PC fixed? I want to pwn you ingame when i get home. c:

[Image: v3Gcnj4.png]
Quote
11-05-2012, 04:57 PM | Post: #223
Offline Wizlawz 
(11-05-2012 04:47 PM)MurrayD Wrote:  Wiz, is your PC fixed? I want to pwn you ingame when i get home. c:

nope it seems to be 2 dif issues (or 1 or the other)

either somewhere some server(s) have not updated OR my 2.20 ghz is no longer enough and i need at lest 3 ghz... and i wont be buying a new pc for quite some time.

[Image: 1977958]
Quote
11-05-2012, 04:59 PM | Post: #224
Offline MurrayD 
(11-05-2012 04:57 PM)Wizlawz Wrote:  
(11-05-2012 04:47 PM)MurrayD Wrote:  Wiz, is your PC fixed? I want to pwn you ingame when i get home. c:

nope it seems to be 2 dif issues (or 1 or the other)

either somewhere some server(s) have not updated OR my 2.20 ghz is no longer enough and i need at lest 3 ghz... and i wont be buying a new pc for quite some time.

Damn, that sucks. :c

[Image: v3Gcnj4.png]
Quote
11-05-2012, 05:00 PM | Post: #225
Offline [TA]Stufa 
I have 2.1 ghz and run medium.

[Image: va6Fai8.png]
Quote
11-05-2012, 05:19 PM | Post: #226
Offline Wizlawz 
(11-05-2012 05:00 PM)Stufa Wrote:  I have 2.1 ghz and run medium.

frek i was on medium last week and still had issues.... guess i try low and the super low..... SUXAngryRolleyes

tis a Conspiracy i tells ya!!! they knew my goal was to be L33T of the L33T!!!Dodgy

[Image: 1977958]
Quote
11-05-2012, 05:49 PM | Post: #227
Offline Wizlawz 
well it looks like LOW is the way for me to go now... OMG.. i have to learn new playstyle... frek

[Image: 1977958]
Quote
11-05-2012, 05:52 PM | Post: #228
Offline MurrayD 
(11-05-2012 05:49 PM)Wizlawz Wrote:  well it looks like LOW is the way for me to go now... OMG.. i have to learn new playstyle... frek

Not sure if it would help you, though have you tried Gamebooster?

[Image: v3Gcnj4.png]
Quote
11-05-2012, 06:05 PM | Post: #229
Offline Wizlawz 
(11-05-2012 05:52 PM)MurrayD Wrote:  
(11-05-2012 05:49 PM)Wizlawz Wrote:  well it looks like LOW is the way for me to go now... OMG.. i have to learn new playstyle... frek

Not sure if it would help you, though have you tried Gamebooster?

ye.. i turn more crap off manually it seems

[Image: 1977958]
Quote
11-05-2012, 07:49 PM | Post: #230
Offline [TA]Stufa 
Well I play medium on errr not the complete full screen,can't remember what resolution right now. But I know that if I play medium window mode I lag lots.

[Image: va6Fai8.png]
Quote
11-05-2012, 08:13 PM | Post: #231
Offline Wizlawz 
(11-05-2012 07:49 PM)Stufa Wrote:  Well I play medium on errr not the complete full screen,can't remember what resolution right now. But I know that if I play medium window mode I lag lots.

im on low and at the 800 X whatever reso.

but now i am getting constant kick from PB Rolleyes

[Image: 1977958]
Quote
11-05-2012, 08:16 PM | Post: #232
Offline Petru5im 
I have 1.86 single core and i can still go on medium Big Grin but sometimes when i record i get some lagg...

[Image: T_balkan.png]
Quote
11-05-2012, 08:45 PM | Post: #233
Offline [TA]Stufa 
(11-05-2012 08:13 PM)Wizlawz Wrote:  
(11-05-2012 07:49 PM)Stufa Wrote:  Well I play medium on errr not the complete full screen,can't remember what resolution right now. But I know that if I play medium window mode I lag lots.

im on low and at the 800 X whatever reso.

but now i am getting constant kick from PB Rolleyes
you have to update it manually or do a full uninstall / reinstall of the game.

http://www.punkbuster.com/index.php?page=pbsetup.php

[Image: va6Fai8.png]
(This post was last modified: 11-05-2012 08:50 PM by [TA]Stufa.)
Quote
11-05-2012, 08:51 PM | Post: #234
Offline Wizlawz 
well i already have a full uninstall and install... i guess next is go to PB and get the updater.. h8 that crap

[Image: 1977958]
(This post was last modified: 11-05-2012 08:51 PM by Wizlawz.)
Quote
11-05-2012, 09:03 PM | Post: #235
Offline [TA]Stufa 
Yes...you missed the night we where all in TS raging about it and how to fix Wink I know whe had a thread in our forum about, but I can't find it -_-, else ask RIC0H, or here, I think there was a thread about it.

[Image: va6Fai8.png]
Quote
12-05-2012, 03:13 PM | Post: #236
Offline [TA]Vulcan_Xion 
I think the thread was deleted when PK got a temp ban? But Wiz Jethro just did it he might have some tips

[Image: rnzi.png]
Quote
13-05-2012, 02:25 AM | Post: #237
Offline TacticlyDisposed 
(11-05-2012 08:51 PM)Wizlawz Wrote:  well i already have a full uninstall and install... i guess next is go to PB and get the updater.. h8 that crap

My last resort in such a situation would be a complete reinstall of my pc and start from scratch Wink install windows, install game and see if the problem is solved ... but he ... that's just me.

But back to more important matters.

Save the kitty's !!!

[Image: 2cxhi5i.png]
Quote
13-05-2012, 01:02 PM | Post: #238
Offline Medic_Alert 
Well. I have a freaking Intel Celeron Dual Core @ 2.1 Ghz :C

Intel Graphics 3000 HD :c

But i can still play this game at medium and high, but my connection is crappy.

Wiz, have you tried cleaning your desktop? Knocking the dust from the GPU's or CPU's fan, or increase the RAM?

[Image: lnr1O1l.png]
Quote
13-05-2012, 04:34 PM | Post: #239
Offline .Fenderalac 
AAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Whats the damn TS IP? :RAGEEEE:

[Image: b2AU0.png]
Quote
13-05-2012, 06:18 PM | Post: #240
Offline [TA]Stufa 
(13-05-2012 04:34 PM).Fenderalac Wrote:  AAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Whats the damn TS IP? :RAGEEEE:

TS.TEAMARAB.ORG

[Image: va6Fai8.png]
Quote



Forum Jump:


WEB_PLAYER_PROFILE_ADD_TO_FRIENDS
WEB_PLAYER_PROFILE_REMOVE_FROM_FRIENDS
/en/ajax/checkFriendStatus
/en/ajax/friend
Battlefield Play4Free requires Windows XP or newer, sorry!
Please upgrade to Internet Explorer 5 or newer.
The 64bit version of Internet Explorer is not currently supported, please use the 32bit version.
Please upgrade to Firefox 1.5 or newer.
Please try Internet Explorer, Firefox or Chrome.
Battlefield Play4Free does not currently work with your browser.