Hello There, Guest!

09-09-2011, 08:07 AM | Post: #1
Offline shockwave24 
for some odd reason my game instantly says "problem with connection" or something similar to that phrase. it happens every time i play for atleast 10 to 20 minutes or so. if anyone has any solutions i would be pleased to know.
Quote
09-09-2011, 09:18 PM | Post: #2
Offline batuhan1717 
ik wil dit spel spelen maar elkekeer als ik play now druk komter foute verbinding
Quote
10-09-2011, 12:20 AM | Post: #3
Offline shockwave24 
if you had actually read the forum rules we only speak one language, and that language is english.
Quote
10-09-2011, 09:38 AM | Post: #4
Offline BangBasti 
I have this problem too. I come from Germany and everytime im play a game it says ( when im played 5minutes or 2 minutes or one game ) connection problem . I have W-LAN 10k , can anyone help us?
Quote
10-09-2011, 03:52 PM | Post: #5
Offline LTcameron 
Sad plz help me i get connection problem all the time as soon as the map loads itsgetting me very depresed thats the only thing i dont like about this game.[/php]
Quote
11-09-2011, 10:39 AM | Post: #6
Offline shockwave24 
i know that i am not the only one with this problem, but i forgot to say another problem. after it says "there is a problem with your connection" and sends me back to the main menu i can't join another game unless i close the game and open it again from this website. this is the worst part i hate that this game does and that keeps on doing the same thing. Sad
Quote
11-09-2011, 12:07 PM | Post: #7
Offline Thyrion 
try looking for a server that is close to where you live and bookmark it: http://battlefield.play4free.com/en/foru...?tid=42258

the serverbrowser will come very soon (maybe on monday?) because it has been tested in the pte and worked nicely. Then you will be able to find servers much easily

Quote
12-09-2011, 01:04 PM | Post: #8
Offline shockwave24 
i have looked at all the servers but none of them live close to my location. the closest one would probably be in America but i am not quite sure if that would work. and if it doesn't are there any other solutions?
Quote
12-09-2011, 02:40 PM | Post: #9
Offline RagedDrew 
(10-09-2011 12:20 AM)shockwave24 Wrote:  if you had actually read the forum rules we only speak one language, and that language is english.

Other languages can be used but must also contain a English translation.

If you are going to troll at least get the facts right.

[Image: 3eab6846.png]
(This post was last modified: 12-09-2011 02:40 PM by RagedDrew.)
Quote
12-09-2011, 02:52 PM | Post: #10
Offline RaZiXXX 
I have the same problem
Quote
13-09-2011, 08:21 AM | Post: #11
Offline shockwave24 
Other languages can be used but must also contain a English translation.

If you are going to troll at least get the facts right.
[/quote]
well rageddrew, i am looking for answers, not an excuse to report me for trolling. it says in the forums "We're a multi-cultural and multi-lingual bunch here on the forums, let's all try and speak the same language so everyone can participate." i read the entire forum rules page but it clearly does not state that you can say another language and have an english translation. i am not trying to make you think that you are wrong and i am right of course not. what i am trying to say is that you should be careful of what you say. Undecided
Quote
14-09-2011, 01:58 AM | Post: #12
Offline RagedDrew 
Well I'm just an ex mod so what do I know Angel

[Image: 3eab6846.png]
Quote
14-09-2011, 02:00 AM | Post: #13
Offline TheLaughingCow 
This has started happening to me since the new update. Sometimes the game loads and immediately tells me there's a problem with the connection, other times it just goes back to the menu screen without warning. Not even my usual fix of uninstalling and reinstalling punkbuster seems to work.

[Image: laughingcow3.jpg]
Quote
17-09-2011, 02:53 AM | Post: #14
Offline shockwave24 
nobody has a solution?
Quote
17-09-2011, 08:27 AM | Post: #15
Offline Toxon 
me too i have this problem lost connection every 10 minutes for no reason? i have 30 Megabite connection and i was in a server close to my location. Sad what can i do i have reinstall and still the same
Quote
17-09-2011, 08:27 AM | Post: #16
Offline Toxon 
sorry double post
(This post was last modified: 17-09-2011 08:28 AM by Toxon.)
Quote
18-09-2011, 09:04 PM | Post: #17
Offline [GCA]B[A]RRETT 
hello please I also I have that error to see if ea do something about it I want to play and I have the money to buy a scoped M95 and 2 zoom and not able to play alone for a solution the problem soon I'm desperate to play ... .....Sad
Quote
26-09-2011, 07:41 AM | Post: #18
Offline MrMean 
Quote:try looking for a server that is close to where you live and bookmark it: http://battlefield.play4free.com/en/foru...?tid=42258

the serverbrowser will come very soon (maybe on monday?) because it has been tested in the pte and worked nicely. Then you will be able to find servers much easily
still get the "there is a problem with your connection" starting to piss me off more each day, today it's happening every 10mins
(This post was last modified: 26-09-2011 07:52 AM by MrMean.)
Quote
29-09-2011, 04:55 AM | Post: #19
Offline Cebbin 
I'm with you on the constant lost connection problem. I am constantly getting a lost connection every 5 to 20 minutes.
Quote
29-09-2011, 11:24 AM | Post: #20
Offline iamshadow 
DAMN IT. i keep getting kicked from the server after 5mins. :/
Quote



Forum Jump:


WEB_PLAYER_PROFILE_ADD_TO_FRIENDS
WEB_PLAYER_PROFILE_REMOVE_FROM_FRIENDS
/en/ajax/checkFriendStatus
/en/ajax/friend
Battlefield Play4Free requires Windows XP or newer, sorry!
Please upgrade to Internet Explorer 5 or newer.
The 64bit version of Internet Explorer is not currently supported, please use the 32bit version.
Please upgrade to Firefox 1.5 or newer.
Please try Internet Explorer, Firefox or Chrome.
Battlefield Play4Free does not currently work with your browser.