Hello There, Guest!

15-06-2011, 03:33 PM | Post: #1
Offline metalianz 
after the update from 15june bf p4f wont load anymore , all i get to see is the loading screen filled with black and hearing the theme song and when i klick on another program and want to switch back its says programs doestn respond but i can stil here the music play .... ? i,v already deinstalled it. plz help so i can play again Big Grin
Quote
15-06-2011, 06:22 PM | Post: #2
Offline Eisscratch 
Try some of the fixes listed here: http://battlefield.play4free.com/en/foru...?tid=18531

Sig made by Tobias
Quote
15-06-2011, 06:52 PM | Post: #3
Offline metalianz 
dindt try anything but it now says from start proframs doesnt respond . but i an hear the theme song..
Quote
16-06-2011, 09:42 PM | Post: #4
Offline RicO0o 
Hi,
I have same problems that METALIANZ. I uninstalled the application of my computer, but nothing to make. I even tried the solution proposed, and create a new soldier, but nothing... And for the moment I always have a black screen with the background music... A new solution, plz help me Sad
Quote
16-06-2011, 10:13 PM | Post: #5
Offline RicO0o 
ok may be have find the solution!! Big Grin

Go to C:\Users\XXxx\Documents\Battlefield Play4Free\WebCache.
Now, select all the files and delete it.

After go to c:\Users\XXxx\Documents\Battlefield Play4Free\mods.
Now, select all the documents and delete it.

Empty your trash.

You can play now Big Grin

Have fun
Quote
22-06-2011, 10:26 PM | Post: #6
Offline Edwardiv 
This didn't work for me either. really annoying if your trying to get people to play and get interested in BF3 and its so buggy it doesn't start. Really lame. also no solutions.
Quote
24-06-2011, 12:55 AM | Post: #7
Offline H-DOG 
I get a white screen when I "Play Now". I can hear the tunes but nothing more......except more white. What's up with that? I'd like to play.
Quote
24-06-2011, 10:33 PM | Post: #8
Offline Toryin
Hi
I played without problems for over 2 months, Last time I played yesterday.
Now the startup window is just black for about 3 mins, then it turns white and I see a weird menu on the left side listing my name ,apparel etc. basically the whole Startup menu ,but only in text format .
=????
after about 10 mins(not every time ) The game appears to look normal, with 3d Model standing there and i can browse thru the menus as they are displayed correctly now, but I still cant join any games cause it says I don't have a primary weapon selected????
Here are some screens
And please no BS about the Lan settings or firewall, My connection is configured to play this game

http://www.pic-upload.de/view-10449380/Weird.jpg.html
http://www.pic-upload.de/view-10449392/Wtf.jpg.html
http://www.pic-upload.de/view-10449401/bfbug.jpg.html

I did not change or alter any game files
and also i had this happen 2 times before ,but after restart of game it would disappear.
now i restarted about 40 times reinstalled twice, updated VGA driver ,tried the start with Mozilla Firefox 32 bit and iexplorer 32 bit and iexplorer 64 bit.

Here my main specs.

6gig ram
amd athlon x2 64 bit 6000+
Amd radeon hd 5770 pro
Windows Server 2008 R2 64bit
I searched everything i could find and tried everything i have read in the forum
about this issue

Any suggestions?
THx
Quote
27-06-2011, 01:01 AM | Post: #9
Offline ROnneth 
(16-06-2011 10:13 PM)RicO0o Wrote:  ok may be have find the solution!! Big Grin

Go to C:\Users\XXxx\Documents\Battlefield Play4Free\WebCache.
Now, select all the files and delete it.

After go to c:\Users\XXxx\Documents\Battlefield Play4Free\mods.
Now, select all the documents and delete it.

Empty your trash.

You can play now Big Grin

Have fun

You make mi Day!

It works!


ROnneth
Quote
15-07-2011, 07:13 PM | Post: #10
Offline YaoiAoiro 
Did this but i still get the same black screen, music and when i close it it says: file .exe is damaged
Quote
18-08-2011, 03:22 PM | Post: #11
Offline bogfocker 
Made my day too thanks tons Big Grin!!!!!!...or at least my hour still Smile thanks
Quote
09-09-2011, 01:56 AM | Post: #12
Offline sleepytaco 
same problem tried the solutiond & it didnt work
Quote
09-09-2011, 07:55 AM | Post: #13
Offline HomeSen 
(09-09-2011 01:56 AM)sleepytaco Wrote:  same problem tried the solutiond & it didnt work

Attach your DxDiag.txt following the guide in my signature: "Help us to help you", please.

I am a Community Moderator, not an Official EA Representative
[Image: cache.png]
Thanks to cpt.stone for that awesome piece of art

Help us to help you! (DxDiag.txt & HiJackThis.log) | Stuck on Loading screen? | How To: Properly uninstalling the game | PunkBuster issues? Read here.

Quote
23-09-2011, 03:56 PM | Post: #14
Offline Karandrass 
same problem , black screen with music.

i delete my "trash" but nothing changed.

here my dxdiag

Attached File(s)
.txt  DxDiag.txt (Size: 36.4 KB / Downloads: 149)

Quote
24-09-2011, 06:38 PM | Post: #15
Offline HomeSen 
(23-09-2011 03:56 PM)Karandrass Wrote:  same problem , black screen with music.

i delete my "trash" but nothing changed.

here my dxdiag

Updating your video driver should solve the issue for you. Your currently installed driver is from 2009. You should find the latest driver either on the AMD/ATI website, or if that doesn't work, on the Alienware website Wink

I am a Community Moderator, not an Official EA Representative
[Image: cache.png]
Thanks to cpt.stone for that awesome piece of art

Help us to help you! (DxDiag.txt & HiJackThis.log) | Stuck on Loading screen? | How To: Properly uninstalling the game | PunkBuster issues? Read here.

Quote
26-09-2011, 04:30 AM | Post: #16
Offline Mr.NinjaMan0001 
I need help too
here is my dxdiag

[/php][/code][/quote]

Attached File(s)
.txt  DxDiag.txt (Size: 35.44 KB / Downloads: 43)

Quote
27-09-2011, 06:55 PM | Post: #17
Offline HomeSen 
Your integrated video chip (a "VIA/S3G UniChrome IGP") does not support PixelShader 2.0 which is a hardware feature that is required by the game engine.

You will need to buy a video card for the PCI-Express x16 slot that supports PixelShader 2.0 or higher to be able to play the game.

I am a Community Moderator, not an Official EA Representative
[Image: cache.png]
Thanks to cpt.stone for that awesome piece of art

Help us to help you! (DxDiag.txt & HiJackThis.log) | Stuck on Loading screen? | How To: Properly uninstalling the game | PunkBuster issues? Read here.

Quote
29-09-2011, 06:23 PM | Post: #18
Offline Godless_Monk 
(16-06-2011 10:13 PM)RicO0o Wrote:  ok may be have find the solution!! Big Grin

Go to C:\Users\XXxx\Documents\Battlefield Play4Free\WebCache.
Now, select all the files and delete it.

After go to c:\Users\XXxx\Documents\Battlefield Play4Free\mods.
Now, select all the documents and delete it.

Empty your trash.

You can play now Big Grin

Have fun

This worked for me too, thank you so much.
Quote
05-10-2011, 02:29 AM | Post: #19
Offline Rayneisl33t 
speccs -
.txt  DxDiag.txt (Size: 25.78 KB / Downloads: 110)

black screen with sound -

also if possible could somone link me to the site if i need to download/install or update something Smile
Quote
05-10-2011, 07:25 AM | Post: #20
Offline Bassarnis 
(05-10-2011 02:29 AM)Rayneisl33t Wrote:  speccs -

black screen with sound -

also if possible could somone link me to the site if i need to download/install or update something Smile

Driver Date/Size: 9/10/2010 , visit Amd's site here http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Quote



Forum Jump:


WEB_PLAYER_PROFILE_ADD_TO_FRIENDS
WEB_PLAYER_PROFILE_REMOVE_FROM_FRIENDS
/en/ajax/checkFriendStatus
/en/ajax/friend
Battlefield Play4Free requires Windows XP or newer, sorry!
Please upgrade to Internet Explorer 5 or newer.
The 64bit version of Internet Explorer is not currently supported, please use the 32bit version.
Please upgrade to Firefox 1.5 or newer.
Please try Internet Explorer, Firefox or Chrome.
Battlefield Play4Free does not currently work with your browser.