Hello There, Guest!

11-05-2011, 01:04 PM | Post: #21
Offline Balicky 
I have the same problem, I lsot 3 points probably. I would use this point to skill that i can faster move and game tell me that is imposible Oo and point have gone. GM please check my status and give loses points thanks
11-05-2011, 01:05 PM | Post: #22
Online HomeSen 
Well, if you had used the forum search, you would have found a workaround for your issue more than 3 weeks ago Wink
[Workaround] XP Bug: http://battlefield.play4free.com/en/foru...?tid=25497

I am a Community Moderator, not an Official EA Representative
[Image: cache.png]
Thanks to cpt.stone for that awesome piece of art

Help us to help you! (DxDiag.txt & HiJackThis.log) | Stuck on Loading screen? | How To: Properly uninstalling the game | PunkBuster issues? Read here.

11-05-2011, 01:29 PM | Post: #23
Offline TesLa_99 
i have lost 1 poin on char LesLa_99 and 1 on char Saren_M. please help
11-05-2011, 02:34 PM | Post: #24
Offline SterBombaA 
(11-05-2011 01:05 PM)HomeSen Wrote:  Well, if you had used the forum search, you would have found a workaround for your issue more than 3 weeks ago Wink
[Workaround] XP Bug: http://battlefield.play4free.com/en/foru...?tid=25497
It didn't repaired my Traing points bug maybe just restart everyone's Training points and give them back ? Lot of people should have that problem and don't asked about it on forum.
11-05-2011, 04:02 PM | Post: #25
Offline NightAnuBiS 
EA are so morons, instead of just fixing the stupid bug...
11-05-2011, 04:15 PM | Post: #26
Offline SomeoneKillHim 
GIVE ME FREE M95! I LOST IT DUE TO THIS FCUKING BUG, WHO WOULD WANT TO PLAY WHEN YOUR Lvl10 AND YOU HAVEN'T SPEND YOUR POINTS, THEN GOT DISCONNECTED, THEN WHAT? NO TRAINING POINTS, COOL! GIVE US COMPENSATION NOW!
11-05-2011, 04:50 PM | Post: #27
Offline Troll_8bit 
I have 6 training points. I have lost 1 training point. Please return my point.
11-05-2011, 05:26 PM | Post: #28
Offline 10Cz01 
thx HomeSen : that works for me. I lost 10K xp and a rank and finally get them back Smile
11-05-2011, 05:40 PM | Post: #29
Offline [L3]-Pantheon 
hmm i dnt appreciate losin 2 training points at the sametime and my weapon timers losin there time whilst tryin to lvl ? tomoro i lose my UMP but if i lvl today i dnt get the training points nor the lvl ? like wth are we supposed to be okay with this ?
11-05-2011, 05:44 PM | Post: #30
Offline recon927659 
Hello,
i´ve leveled until i had 4 Training Points and wanted to buy the Ability to throw Grenades. I did it but i´ve lost all 4 points and the Abilliti is only on 1/4. Please give me the other 3 Points back
11-05-2011, 05:53 PM | Post: #31
Offline Bladeran 
i have the same problem everytime i lvl up using point it disspear
11-05-2011, 06:10 PM | Post: #32
Offline Maquina 
Gahh this just happened to me too.. I lvl up try to use my TP and it disapeared!... Im level 17 and only have 16 TP's... I tried the work around to the letter and I'm still missing my new point. Sad
11-05-2011, 06:37 PM | Post: #33
Offline MYTY 
yeah me to, its totaly F..... up i lost 3 Sad
11-05-2011, 06:39 PM | Post: #34
Offline DiskoSvir 
(11-05-2011 09:18 AM)HomeSen Wrote:  
(11-05-2011 09:06 AM)Jangsy Wrote:  what? how do u restart ur pts?

On the Training page, there is a "recycle" button, next to "X points left" Wink

@all:
Before trying to spend your newly earned TrainingPoint(s), please make sure the game client shows your correct level on the Home page. If it doesn't, close the game client, log out of the website, clear your browser cache (just to make sure), log back in to the website and start the game again.
Thus it should show your correct level, and should let you use your new TrainingPoint(s). If you already lost some TPs, do the same, but "recycle" your TPs once more after you started the game again.


Yeah i tryied that, but my skill point is missing Confused
11-05-2011, 07:59 PM | Post: #35
Offline Vlordamere 
It Seems there is no structure to this noone is getting the same results. When i started i had 3 points to use at lvl 1. everone should have the same points at the same level plz reset everyones levels and fix this mess seriously this is rudimentary stuff i think the programers should really think if they are trying to make a good game or are they just trying to make the best game they have to to make the same amount of money.
11-05-2011, 08:12 PM | Post: #36
Offline Varyag_PG 
So, I have lost 4 points yesterday. I missed them so much.. ^)
11-05-2011, 08:25 PM | Post: #37
Offline Nemee 
I lost my points too After each game i level but when i try to learn new skills it goes bye bye =(
12-05-2011, 02:07 AM | Post: #38
Offline JuniorJr 
Excuse me what do i do when u lose points after refreshing?!

[Image: BFAAT.png]
12-05-2011, 02:35 AM | Post: #39
Offline [Taka]Bl4ckC4t 
Yeah... This issue is getting bad. Even with this "workaround" I have 4 allowed points and I am level 6. What is the deal here?
12-05-2011, 03:15 AM | Post: #40
Offline Tafta 
This is definitely an issue and it could get fixed very easily by EA... they just go in your account and see how many points/levels you have and then go and count how many training points you have used.... the difference is what you lost and they should accredit them on our accounts but apparently they D.G.A.F!!!! Nice to know, so they want me to buy Battlefield 3?

NOT with these kind of issues...



Forum Jump:


WEB_PLAYER_PROFILE_ADD_TO_FRIENDS
WEB_PLAYER_PROFILE_REMOVE_FROM_FRIENDS
/en/ajax/checkFriendStatus
/en/ajax/friend
Battlefield Play4Free requires Windows XP or newer, sorry!
Please upgrade to Internet Explorer 5 or newer.
The 64bit version of Internet Explorer is not currently supported, please use the 32bit version.
Please upgrade to Firefox 1.5 or newer.
Please try Internet Explorer, Firefox or Chrome.
Battlefield Play4Free does not currently work with your browser.