Hello There, Guest!

16-04-2011, 12:01 AM | Post: #101
Offline D1RTYCannibal 
hello snake_eater94 i need help when you got a chance i will be on until 8:30 mst will you be on sometime then? thank you!
(This post was last modified: 16-04-2011 12:09 AM by D1RTYCannibal.)
16-04-2011, 12:27 AM | Post: #102
Offline snake_eater94 
(15-04-2011 07:39 PM)ytmedic Wrote:  yeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy i did it i fixed the problem
i had to delete a file for
windows>system32>drivers>etc>hosts
and it fixed that loading screen maybe its becuse of you or not becuse of you but still you are doing a great job i love you man (not as HOMO)

Great job dude! See you on the Battlefield! <3



[Image: eAd35T]


Need Personal Assistance? Contact me HERE.
16-04-2011, 12:32 AM | Post: #103
Offline snake_eater94 
(15-04-2011 08:15 PM)-MaGp1E- Wrote:  
(15-04-2011 06:55 PM)snake_eater94 Wrote:  
(15-04-2011 06:31 PM)-MaGp1E- Wrote:  Hi Sneakeater very nice work here helping peeps,

My problem is the game runs ok in super low graphics but i would like it to work in low if possible or run a bit better as it lags alot when i first join a server and sometimes doesnt work . I just need to know what needs upgraded on my computer to make it work better, here is my DxDiag.txt i will be very gratefull for your reply Wink ....

Well, your first problem is that you have Windows Vista Home Premium with only 768mb RAM. I didn't even know that was possible. You can either put Windows XP on your computer, and it will run flawlessly with your graphics card, or you can try and follow THIS speed guide.

Ok snake so your saying it will run great if i change to xp? sorry im not so good with comps... So your saying that my ram is too low but my graphics card is fine?
I dont mind buying more memory if thats what needs doing but personally if it was u what would you do? sorry for all the questions bro Shy

Yes, it will run great with Windows XP. Your graphics and processor are fine. The only problem is your low RAM.

If I were you, I would put XP on the computer and that's it. If you don't want to put XP on your computer, then you should use the "performance section" of the guide provided.

Plain and simple: The game will be extremely laggy with Windows Vista. The game will be fine to play on Windows XP. You actually have a better computer than me, except I have 2gb RAM. I play the game with no lag on super low quality.



[Image: eAd35T]


Need Personal Assistance? Contact me HERE.
(This post was last modified: 16-04-2011 12:35 AM by snake_eater94.)
16-04-2011, 12:36 AM | Post: #104
Offline snake_eater94 
(15-04-2011 09:50 PM)SabreusMaximus Wrote:  Hello, got the same problem with the download config file, i've tried switching firewall off, start the browser as admin, but the problem is still there. Got Firefox 4, Win7 Ultimate 64bit, AMD 64 DC 2,2GHz, 4GB RAM, ATI Radeon 4800. The game worked today, but when I tried to play it about 6 hours after that, the same problem occurred

Have you completely uninstalled and then reinstalled the game? Make sure to uninstall it from the Control Panel.



[Image: eAd35T]


Need Personal Assistance? Contact me HERE.
16-04-2011, 12:37 AM | Post: #105
Offline snake_eater94 
(16-04-2011 12:01 AM)D1RTYCannibal Wrote:  hello snake_eater94 i need help when you got a chance i will be on until 8:30 mst will you be on sometime then? thank you!

I am connecting to your computer now...



[Image: eAd35T]


Need Personal Assistance? Contact me HERE.
16-04-2011, 01:30 AM | Post: #106
Offline snake_eater94 
"Donate" button added!

Show some love! Smile



[Image: eAd35T]


Need Personal Assistance? Contact me HERE.
16-04-2011, 02:56 AM | Post: #107
Offline Fuszho50 
my Enlgish is bad i spanish
I Have a problem, i click in play now and the screen soldier and the tank image only music only no more loading T.T plz help me
16-04-2011, 03:07 AM | Post: #108
Offline scottmitchell 
P.S i have windows vista
16-04-2011, 03:18 AM | Post: #109
Offline scottmitchell 
thx i followed tutorial wat now
16-04-2011, 04:00 AM | Post: #110
Offline snake_eater94 
(16-04-2011 02:56 AM)Fuszho50 Wrote:  my Enlgish is bad i spanish
I Have a problem, i click in play now and the screen soldier and the tank image only music only no more loading T.T plz help me

Make sure that your graphics card drivers are fully up-to-date.

Also, please post your DxDiag log.



[Image: eAd35T]


Need Personal Assistance? Contact me HERE.
16-04-2011, 04:02 AM | Post: #111
Offline snake_eater94 
(16-04-2011 03:18 AM)scottmitchell Wrote:  thx i followed tutorial wat now

Did it fix your problem? I'm guessing not. PM me your Team Viewer ID and PW, and I'll fix it for you...



[Image: eAd35T]


Need Personal Assistance? Contact me HERE.
16-04-2011, 08:59 AM | Post: #112
Offline =Sgt.Tuvok= 
Heya snake_eater94,
After the administrator blocked the ports over 1000 for everyone i have the issue that this gaem is stuck on loading scrren after checking the verson....
My comp preferences are:
Hardware
System: Windows 7 64bit
CPU: AMD Athlon™ Dual Core Processor 5400B 2.80GHz
RAM: 4,00GB
Grafikkarte: ATI EAH4650 512Mb DDR2
HDD: 500GB
Monitor: MAGIC 24"
Maus: Sentinel Advance Twin Laser Gaming Mouse
Mauspad: Dataline
Headset: Wavemaster HPX-1602M
Internet: 16.000

I tried to open the ports by myself via netsh but actually all i managed was:
\netsh interface tcp add chimneyport enabled localport=* remoteport=*} (* stands for unlimited number of ports right?)
after that my internet didnt worked so i disabled it again but still could you give me a guide on how to open them with netsh or cmd or an alternative method so i can play this game again.
worked me in for around 8 hours into the cmd and netsh thing but even as i tried to enable/allow the ports of a specicfic game/application netsh didnt accepted it wether it was becuz BFP4f ain't a real .exe or because the syntax isn't right..

If you could give me any guidance on that matter i would be very happy and asking the admin to open the ports is not helpful since i asked him over 100 times to redo this...

Anways i will do now a diagx to help you and i'll send you my teamviewers ID and password

Attached File(s)
.txt  DxDiag.txt (Size: 27.43 KB / Downloads: 2)


[Image: PNDME.png]
(This post was last modified: 16-04-2011 09:18 AM by =Sgt.Tuvok=.)
16-04-2011, 09:04 AM | Post: #113
Offline kingivar10 
my problem is that i can hear the sounds from the games but no picture just a black screen
16-04-2011, 09:26 AM | Post: #114
Offline SabreusMaximus 
(16-04-2011 12:36 AM)snake_eater94 Wrote:  
(15-04-2011 09:50 PM)SabreusMaximus Wrote:  Hello, got the same problem with the download config file, i've tried switching firewall off, start the browser as admin, but the problem is still there. Got Firefox 4, Win7 Ultimate 64bit, AMD 64 DC 2,2GHz, 4GB RAM, ATI Radeon 4800. The game worked today, but when I tried to play it about 6 hours after that, the same problem occurred

Have you completely uninstalled and then reinstalled the game? Make sure to uninstall it from the Control Panel.

Well I completely uninstalled it, but now I can't download the game from server, the same error occured (can't download config file....). Even tried the INSTALL.exe thingie from the technical guide, but it does nothing - maybe because the 64 bit OS? I've even tried to reinstall Firefox, nothing works. Sad Isn't there any cure for that? I really liked the game, what about developers? Are they working on those issues now? Will there be some update soon?

Attached File(s)
.txt  DxDiag.txt (Size: 24.63 KB / Downloads: 2)

(This post was last modified: 16-04-2011 10:14 AM by SabreusMaximus.)
16-04-2011, 11:18 AM | Post: #115
Offline yosikoen 
I have a problem with the installing of the game.
when i press play I got the installation screen and the agreements when I accept these I get an error.

An error occurres: failed to write registry value: installation Dir

I hope you could help me

Attached File(s)
.txt  DxDiag.txt (Size: 44.67 KB / Downloads: 5)
.docx  bp4f_faile.docx (Size: 937.09 KB / Downloads: 3)

16-04-2011, 12:13 PM | Post: #116
Offline -MaGp1E- 
Thanks for your help snakeeater i have decided to purchase another 1gig ram and if that doesnt improve things ill switch to xp .... thanks again Smile
16-04-2011, 03:43 PM | Post: #117
Offline snake_eater94 
(16-04-2011 08:59 AM)=Sgt.Tuvok= Wrote:  Heya snake_eater94,
After the administrator blocked the ports over 1000 for everyone i have the issue that this gaem is stuck on loading scrren after checking the verson....
My comp preferences are:
Hardware
System: Windows 7 64bit
CPU: AMD Athlon™ Dual Core Processor 5400B 2.80GHz
RAM: 4,00GB
Grafikkarte: ATI EAH4650 512Mb DDR2
HDD: 500GB
Monitor: MAGIC 24"
Maus: Sentinel Advance Twin Laser Gaming Mouse
Mauspad: Dataline
Headset: Wavemaster HPX-1602M
Internet: 16.000

I tried to open the ports by myself via netsh but actually all i managed was:
\netsh interface tcp add chimneyport enabled localport=* remoteport=*} (* stands for unlimited number of ports right?)
after that my internet didnt worked so i disabled it again but still could you give me a guide on how to open them with netsh or cmd or an alternative method so i can play this game again.
worked me in for around 8 hours into the cmd and netsh thing but even as i tried to enable/allow the ports of a specicfic game/application netsh didnt accepted it wether it was becuz BFP4f ain't a real .exe or because the syntax isn't right..

If you could give me any guidance on that matter i would be very happy and asking the admin to open the ports is not helpful since i asked him over 100 times to redo this...

Anways i will do now a diagx to help you and i'll send you my teamviewers ID and password

Using the Command Prompt won't open ports that are blocked by your router. You need to manually login to the router, and then unblock the ports that BFP4F needs. If you are unsure how to do this, then send me your Team Viewer ID and PW. Also, what type of router do you have? (linksys, etc)



[Image: eAd35T]


Need Personal Assistance? Contact me HERE.
16-04-2011, 03:44 PM | Post: #118
Offline snake_eater94 
(16-04-2011 09:04 AM)kingivar10 Wrote:  my problem is that i can hear the sounds from the games but no picture just a black screen

Please post your DxDiag.txt log.
Your graphics card most likely cannot handle the game, or you do not have the necessary drivers.



[Image: eAd35T]


Need Personal Assistance? Contact me HERE.
16-04-2011, 03:45 PM | Post: #119
Offline snake_eater94 
(16-04-2011 09:26 AM)SabreusMaximus Wrote:  
(16-04-2011 12:36 AM)snake_eater94 Wrote:  
(15-04-2011 09:50 PM)SabreusMaximus Wrote:  Hello, got the same problem with the download config file, i've tried switching firewall off, start the browser as admin, but the problem is still there. Got Firefox 4, Win7 Ultimate 64bit, AMD 64 DC 2,2GHz, 4GB RAM, ATI Radeon 4800. The game worked today, but when I tried to play it about 6 hours after that, the same problem occurred

Have you completely uninstalled and then reinstalled the game? Make sure to uninstall it from the Control Panel.

Well I completely uninstalled it, but now I can't download the game from server, the same error occured (can't download config file....). Even tried the INSTALL.exe thingie from the technical guide, but it does nothing - maybe because the 64 bit OS? I've even tried to reinstall Firefox, nothing works. Sad Isn't there any cure for that? I really liked the game, what about developers? Are they working on those issues now? Will there be some update soon?

You need to download/run the UNINSTALL.EXE file.
If it fails, send me your Team Viewer ID and PW, and I will fix it for you.



[Image: eAd35T]


Need Personal Assistance? Contact me HERE.
16-04-2011, 03:46 PM | Post: #120
Offline snake_eater94 
(16-04-2011 11:18 AM)yosikoen Wrote:  I have a problem with the installing of the game.
when i press play I got the installation screen and the agreements when I accept these I get an error.

An error occurres: failed to write registry value: installation Dir

I hope you could help me

Completely uninstall the game from the Control Panel.

Then download/run THIS.

Then download/install the game again.



[Image: eAd35T]


Need Personal Assistance? Contact me HERE.
(This post was last modified: 16-04-2011 03:48 PM by snake_eater94.)



Forum Jump:


WEB_PLAYER_PROFILE_ADD_TO_FRIENDS
WEB_PLAYER_PROFILE_REMOVE_FROM_FRIENDS
/en/ajax/checkFriendStatus
/en/ajax/friend
Battlefield Play4Free requires Windows XP or newer, sorry!
Please upgrade to Internet Explorer 5 or newer.
The 64bit version of Internet Explorer is not currently supported, please use the 32bit version.
Please upgrade to Firefox 1.5 or newer.
Please try Internet Explorer, Firefox or Chrome.
Battlefield Play4Free does not currently work with your browser.