Hello There, Guest!

31-05-2011, 11:01 AM | Post: #21
Offline BacktoWar 
(31-05-2011 10:57 AM)AnRiRoD Wrote:  The same problem.
What with it to do? I want to play Dodgy
Help please

post your PC or browser spec.
If using firefox , try with another browser
Firefox dint work for me but I.E is pretty ok
Quote
31-05-2011, 11:03 AM | Post: #22
Online HomeSen 
(31-05-2011 10:55 AM)flipper99 Wrote:  ich habe das gleiche problem... hab den neuen patch installiert und wenn die map geladen wird stürzt das spiel ab!!! was kann ich jetzt machen???Sad

Please post in English Wink
And as you can see, there seems to be a problem, currently. And also there is currently no workaround.

Has anyone tried a complete re-install, yet?

I am a Community Moderator, not an Official EA Representative
[Image: cache.png]
Thanks to cpt.stone for that awesome piece of art

Help us to help you! (DxDiag.txt & HiJackThis.log) | Stuck on Loading screen? | How To: Properly uninstalling the game | PunkBuster issues? Read here.

Quote
31-05-2011, 11:06 AM | Post: #23
Offline Geyark 
I have just posting the same thing, But when i push play now on the CLIENT it starts to load the game then 3 seconds later into loading the map it crashes.
Quote
31-05-2011, 11:06 AM | Post: #24
Offline BacktoWar 
(31-05-2011 11:03 AM)HomeSen Wrote:  
(31-05-2011 10:55 AM)flipper99 Wrote:  ich habe das gleiche problem... hab den neuen patch installiert und wenn die map geladen wird stürzt das spiel ab!!! was kann ich jetzt machen???Sad

Please post in English Wink
And as you can see, there seems to be a problem, currently. And also there is currently no workaround.

Has anyone tried a complete re-install, yet?

For me is a problem with firefox browser , got the same problem .
Tryed with I.E and works fine
Quote
31-05-2011, 11:07 AM | Post: #25
Offline Geyark 
No i guess i can try:/, ill see if it works.
Quote
31-05-2011, 11:10 AM | Post: #26
Offline Rune88 
i have the problem with firefox and I.E....
Quote
31-05-2011, 11:11 AM | Post: #27
Offline JonWayneOne 
Guys what to do with the given problem, to play that it would be desirable =)
(This post was last modified: 31-05-2011 11:12 AM by JonWayneOne.)
Quote
31-05-2011, 11:11 AM | Post: #28
Offline JonWayneOne 
Guys what to do with the given problem, to play that it would be desirable =)
Quote
31-05-2011, 11:12 AM | Post: #29
Offline MARINES99 
Help plz.the same problem
Quote
31-05-2011, 11:13 AM | Post: #30
Offline =Lt.Orocy= 
I.E not work for me.
Quote
31-05-2011, 11:14 AM | Post: #31
Offline Teggis 
Same problem here, with newest patch.
IE9
Windows 7 64bit

Tried to reinstall, no luck.
(This post was last modified: 31-05-2011 11:23 AM by Teggis.)
Quote
31-05-2011, 11:14 AM | Post: #32
Offline FrankBilders 
I've just tried with chrome, and still does crash. At least i have a new browser installed. Big Grin
Anyway, i don't see why the browser would have any effect on the game after the client is started.
Quote
31-05-2011, 11:15 AM | Post: #33
Offline MARINES99 
We needs technical support.no one can fix this problem Sad
Quote
31-05-2011, 11:17 AM | Post: #34
Offline StarGuard 
the same problem, eh
fix that
i have elite weapons :/
Quote
31-05-2011, 11:19 AM | Post: #35
Offline Sweep141 
Same happens to me, it crashes both on Mozilla and IE and i've also bought an Elite M60 ._.'' Is there any hotfix coming soon?
(This post was last modified: 31-05-2011 11:20 AM by Sweep141.)
Quote
31-05-2011, 11:19 AM | Post: #36
Offline BacktoWar 
(31-05-2011 11:06 AM)BacktoWar Wrote:  
(31-05-2011 11:03 AM)HomeSen Wrote:  
(31-05-2011 10:55 AM)flipper99 Wrote:  ich habe das gleiche problem... hab den neuen patch installiert und wenn die map geladen wird stürzt das spiel ab!!! was kann ich jetzt machen???Sad

Please post in English Wink
And as you can see, there seems to be a problem, currently. And also there is currently no workaround.

Has anyone tried a complete re-install, yet?

For me is a problem with firefox browser , got the same problem .
Tryed with I.E and works fine

forget it
I tried to play again and now IE comes with the same problem.
tnx for new patch and then cya next to bug fixing ....
ROFL
Quote
31-05-2011, 11:20 AM | Post: #37
Offline StarGuard 
I tried reinstal and it worked for 5 minutes and crash.....
Quote
31-05-2011, 11:22 AM | Post: #38
Offline Mafisq 
FOR ME DONT WORKS TOO WTF!?
Quote
31-05-2011, 11:22 AM | Post: #39
Offline AnRiRoD 
(31-05-2011 11:01 AM)BacktoWar Wrote:  post your PC or browser spec.
If using firefox , try with another browser
Firefox dint work for me but I.E is pretty ok

I how many play, all was as it should be.
Computer AMD Phenom x6, 4gb ram, 1gb video, windows 7
The browser google chrome. Tried IE, hasn't helped
Quote
31-05-2011, 11:24 AM | Post: #40
Offline PH-Yazz 
new patch = new crash Smile
Quote



Forum Jump:


WEB_PLAYER_PROFILE_ADD_TO_FRIENDS
WEB_PLAYER_PROFILE_REMOVE_FROM_FRIENDS
/en/ajax/checkFriendStatus
/en/ajax/friend
Battlefield Play4Free requires Windows XP or newer, sorry!
Please upgrade to Internet Explorer 5 or newer.
The 64bit version of Internet Explorer is not currently supported, please use the 32bit version.
Please upgrade to Firefox 1.5 or newer.
Please try Internet Explorer, Firefox or Chrome.
Battlefield Play4Free does not currently work with your browser.