Hello There, Guest!

09-04-2011, 12:10 AM | Post: #81
Offline unmasadios 
Yeah, I am the 9,000th player that is having this problem. I do believe I will play some Battlefield Bad Company: 2, or Vietnam and then laugh at this play4free Horse Hockey. It 'aint worth it. Play battlefield heroes with your sister, or GTFO!!!!


WOOT 5Th PAGE!!!!
(This post was last modified: 09-04-2011 12:11 AM by unmasadios.)
Quote
09-04-2011, 12:27 AM | Post: #82
Offline Dr.HouseM.D. 
Im guessing it's a issue with custom loadouts , I have the covert ops shades and the Tric Desert Battle Uniform , earlier I was playing fine but my custom was not loaded , just defaults plus my veterans gun AEK971 , I just bought the custom clothes , so I think this is the cause of it.

I will try removing the shades , and see if it changes.


I was correct, it's a loadout issue with my covert ops shades being detected as a invalid data file

[Image: h5eSB.gif]
(This post was last modified: 09-04-2011 12:38 AM by Dr.HouseM.D..)
Quote
09-04-2011, 12:31 AM | Post: #83
Offline ThroatYogurt 
That isn't the cause. This is happening on my soldiers without any gear from the shop...
Quote
09-04-2011, 12:32 AM | Post: #84
Offline Mellow-Yellow 
It seems to be purely one server. You can keep trying and trying and eventually you will get into either A) another map or B) Actually load a server running Oman.

What it seems is there is a server out there, with something wrong with it, that is currently just sitting on oman forever(because no one can get in and finish it , or its bugged) and people keep connecting to this server.
Quote
09-04-2011, 12:48 AM | Post: #85
Offline ShadowBrooks 
(09-04-2011 12:32 AM)Mellow-Yellow Wrote:  It seems to be purely one server. You can keep trying and trying and eventually you will get into either A) another map or B) Actually load a server running Oman.

What it seems is there is a server out there, with something wrong with it, that is currently just sitting on oman forever(because no one can get in and finish it , or its bugged) and people keep connecting to this server.

That makes more sense Smile and probably only effecting people in one geographical area, because the game tries to find servers close to you.
Quote
09-04-2011, 12:52 AM | Post: #86
Offline lon3w0lf 
EA please fix your own servers for your own sake. Your giving yourself a very bad reputation by not answering the people who support your game by buying battlefunds.
You have gotten five pages worth of complaints and no response in more than 4 Weekdays?
Seriously, why play a game that does not work?

We have the right to be angry customers.
Quote
09-04-2011, 12:52 AM | Post: #87
Offline lon3w0lf 
EA please fix your own servers for your own sake. Your giving yourself a very bad reputation by not answering the people who support your game by buying battlefunds.
You have gotten five pages worth of complaints and no response in more than 4 Weekdays?
Seriously, why play a game that does not work?

We have the right to be angry customers.
Quote
09-04-2011, 12:55 AM | Post: #88
Offline Odious 
So was fine this morning for me, then this happened, of course directly after i bought increased xp it started, which i have not been able to use a minute of.
Quote
09-04-2011, 02:00 AM | Post: #89
Offline tisoe1 
i just finished playing right now tho i tried and got the same error message 20mins before i finally was able to play. but only omar map tho.
Quote
09-04-2011, 02:13 AM | Post: #90
Offline Norml 
bump..in frustration
Quote
09-04-2011, 02:17 AM | Post: #91
Offline Dr.HouseM.D. 
Ok it's a server stuck on OMAN , with a non updated server config. which then detects clients with newest build as invalid.

[Image: h5eSB.gif]
Quote
09-04-2011, 02:30 AM | Post: #92
Offline ThroatYogurt 
(09-04-2011 02:17 AM)Dr.HouseM.D. Wrote:  Ok it's a server stuck on OMAN , with a non updated server config. which then detects clients with newest build as invalid.

I'm pretty sure he is right.

I kept joining (around 20-30 times) and eventually got into Sharqi. Just keep pressing Play Now! and eventually your client will hook another server that is in proper rotation with the updated server configuration.
Quote
09-04-2011, 02:39 AM | Post: #93
Offline Ballzack[I] 
**** i hate play now awesome and any one know where ther server is located
Quote
09-04-2011, 03:40 AM | Post: #94
Offline Xzeo 
EA; you need to take this server offline and everyone will stop having the problem...how hard is this and why do we have to make a five page long thread to explain this to you guys?
Quote
09-04-2011, 03:45 AM | Post: #95
Offline Ghosr 
Why does it denie my loveSad
Quote
09-04-2011, 04:09 AM | Post: #96
Offline Tu_Hermana 
EA, your service has sucked! You guys always say the problem is on our end and NEVER admit your servers are the problem! I complained to you guys and Sony about the servers on BF:BC2 and have told me to check my router/modem/ISP when ALL my other friends also had lag and problems connecting to games all throughout the day for a few weeks. GET YOUR $HIT TOGETHER!!! Or my friends and I will switch to Call of Duty!
(This post was last modified: 09-04-2011 04:22 AM by Tu_Hermana.)
Quote
09-04-2011, 04:11 AM | Post: #97
Offline Tu_Hermana 
Even this stupid page is not working properly, I posted at 8:09PM PST and it says it 3:09AM
Quote
09-04-2011, 04:47 AM | Post: #98
Offline snake_eater94 
(09-04-2011 04:11 AM)Tu_Hermana Wrote:  Even this stupid page is not working properly, I posted at 8:09PM PST and it says it 3:09AM

EA's timezone is different from your time zone...



[Image: eAd35T]


Need Personal Assistance? Contact me HERE.
Quote
09-04-2011, 05:48 AM | Post: #99
Offline Xzeo 
(09-04-2011 04:11 AM)Tu_Hermana Wrote:  Even this stupid page is not working properly, I posted at 8:09PM PST and it says it 3:09AM

Troll extrordinaire.

Keep on topic, we need someone with access to EA's servers to shut off this server that hasn't been updated, or update it. How hard is that, seriously?
Quote
09-04-2011, 07:20 PM | Post: #100
Offline ThroatYogurt 
BUMP - still happening. Come ON EA, FIX THIS!!!!!

Day #5 of this happening and STILL NO DEVELOPER RESPONSE!!!!

If this doesn't get replied to pretty soon I'll do my best to take as many players away from EA as I can. This is ridiculous, it feels like I'm on some half-assed privately ran server, when you're a big company, EA, you can't let players have problems like this for days on end with no response. It's how you lose customers, and how you gain a bad reputation.

FIX THIS FRIGGING PROBLEM
(This post was last modified: 09-04-2011 07:23 PM by ThroatYogurt.)
Quote



Forum Jump:


WEB_PLAYER_PROFILE_ADD_TO_FRIENDS
WEB_PLAYER_PROFILE_REMOVE_FROM_FRIENDS
/en/ajax/checkFriendStatus
/en/ajax/friend
Battlefield Play4Free requires Windows XP or newer, sorry!
Please upgrade to Internet Explorer 5 or newer.
The 64bit version of Internet Explorer is not currently supported, please use the 32bit version.
Please upgrade to Firefox 1.5 or newer.
Please try Internet Explorer, Firefox or Chrome.
Battlefield Play4Free does not currently work with your browser.